Wie ben ik?

 

Als kunstenaar én leerkracht in het deeltijds kunstonderwijs wil ik mijn passie van tekenen en schilderen doorgeven aan mensen die de kunstenaar in zichzelf willen ontdekken.

 

Toen mijn ouders me de keuze lieten om op mijn 12 jaar het kunstonderwijs te volgen, heb ik geen moment getwijfeld. Deze opleiding heb ik dan ook verder gezet in het hoger onderwijs met als optie Schilderkunst. Nu zoveel jaren later ben ik nog steeds actief, maak ik deel uit van het kunstenaarscollectief SLib en het Willemsfonds in Hasselt en neem ik jaarlijks deel aan exposities en kunstwedstrijden. 

 

Als leerkracht schilderen en tekenen vind ik het belangrijk dat cursisten zich kunnen uiten in hun kunst. Ze ondervinden vaak moeilijkheden om indrukken uit de omgeving of uit hun binnenste te vertalen naar het doek. Het is met vallen en opstaan dat ze evolueren naar een zelfstandige en unieke aanpak van het creatief weergeven van de wereld om hen heen. Eén van mijn sterktes is cursisten leren in zichzelf te geloven en te groeien om hun artistiek doel te bereiken. Met mijn begeleiding wordt dit doel bereikt :)

Wil je weten wat ik schilder? Neem dan een kijkje op mijn website:

© 2020 by Eefje Van den Brande.  Created with Wix.com

website: eefjevandenbrande.com

e-mail: eefje-vdb@hotmail.com

Tel: +32 498 49 27 87